Oldtimershow

Oldtimershow terugblik en toekomst

Na vier zeer succesvolle jaren en de nodige uitstel door Covid, zijn we in 2023 weer helemaal terug, in het eerste weekend van april. Op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023 om precies te zijn. Met op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april een feestavond. Hopelijk zien we jullie allemaal weer terug om er een top weekend van te maken!


Zien, doen, proeven en beleven

Ook komend jaar kun je weer van alles verwachten rondom de oldtimershow. De succes elementen van afgelopen jaren zullen natuurlijk terug zijn. Verwacht dan ook vooral veel oude machines en tractors. Welke een bouwjaar hebben van 1970 of ouder. De tractors aan het werk zien, kan ook komend jaar weer in de ploegbak. Ploegen, slepen, egaliseren; alles wat een boer destijds deed om zijn land te bewerken. Over het terrein verspreid kun je de verschillende machines aan het werk zien. Denk aan de puinbreker, stoomlocomobiel en een bomenzaag aangedreven door een stationaire motor.

Tevens kun je de vele oude ambachten bewonderen, zowel op het terrein als in de feesttent. Een kleine terugblik naar vroeger hoe een dorser zijn dorskasten gebruikte, kijken hoe de tinnengieter te werk ging of hoe een mandenvlechter elk type mand maakte. Daarnaast hebben we een flinke markt, waar je op zoek kunt naar onderdelen voor oude tractors. Voor de kleinste onder ons is er weer een springkussen en ook een zandbak aanwezig.

De inwendige mens hoeft ook dit jaar niks te kort te komen. Een uitgebreide bar vindt men in de feesttent. Naast de ploegbak komt ook een drankeiland te staan, zodat je relaxt van een drankje kunt genieten, terwijl je naar de ploegende en egaliserende tractors kijkt. Voor de mensen die honger hebben is er natuurlijk een friettent. Liever iets authentieks van vroeger? Ga dan naar de pannenkoekenkraam of haal lekker spek met eieren eten in de tent!

De show vindt plaats op zaterdag 1 april van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 2 april van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie is de Evenemententerrein Postelsedijk in Reusel. Vanaf daar kun je de borden volgen voor de ingang, fietsenstalling of parkeerterrein. (Navigatie-adres: Postelsedijk 8 - 5541 NM Reusel)


Deelnemen en overnachten

Zelf hebben we de nodige machines en tractors, maar ons evenement wordt pas écht compleet met jullie oldtimers! Bezitters van oude tractors, motors, woonwagens, brommers en machines - die graag hun materiaal tentoonstellen - roepen we dan ook op om mee te doen aan ons evenement. Niet alleen krijg je dan veel waardering voor je materiaal, ook hou je er nog eens een erg gezellig weekend aan over! Als uiterste bouwjaar voor tractoren hanteren we 1970. Overnachten op lokatie is dit weekend ook mogelijk. Bekijk via de onderstaande link het reglement en het inschrijfformulier.

Inschrijven doen je via het Inschrijfformulier.


Feestavonden op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april

Tijdens het weekend van de Oldtimershow zijn er twee feestavonden in de grote tent op het festivalterrein aan de Postelsedijk. Verwacht lekkere muziek, een zeer gezellige sfeer en natuurlijk een heerlijk pilske! Op vrijdag 31 maart hebben we een toffe feest-DJ. Verwacht meezingers, rock classics, feestmuziek en de betere 'plattelandsplaten'. Later maken we bekend wie dit zal zijn. Deze avond is met name bedoeld voor de deelnemers en kampeerders, maar iedereen is van harte welkom.

Op zaterdag 1 april hebben we naast de feest-DJ ook dit jaar weer een liveband staan. Welke dit wordt maken we later bekend! Ook deze avond is voor iedereen toegankelijk!

Op beide dagen is de feesttent geopend van 20.00 tot 01.30 uur. Toegang is gratis. Alle leeftijden zijn welkom, maar er wordt alleen alcohol geschonken aan 18+.


Sponsoren

                         

Sponsor uitgelicht